KONTAKT OCH INFO

KONTAKT 

Mail: livochellen@hotmail.com 

Instagramkonto: @livochellen

Då vi är ett litet företag och driver den här butiken utöver studier och annat arbete, önskar vi att du har förståelse för att det kan dröja någon dag eller två med återkoppling.

OM DU INTE HITTAR ETT SMYCKE?

Har du sett ett smycke på vår instagram som du inte hittar här, eller kanske spanat in något som nu är slutsålt? Skriv till oss så kan vi förhoppningsvis knåpa ihop ett till dig!

SPECIALBESTÄLLNING

Har du en färgkombination som du verkligen älskar eller vill ge någon ett personligt smycke? Vi tar gärna emot specialbeställningar och har ofta möjlighet att tillverka smycken i regnbågens alla färger. Det är bara att skriva om du vill bolla någon idé!

Pris varierar beroende på material, storlek och tid. Priserna för specialbeställningar liknar de övriga priserna på hemsidan. 

ÅTERFÖRSÄLJARE

Känner du att våra produkter skulle passa perfekt i din butik få du gärna kontakta oss! 

Vi har också (beroende av tidsram och storlek på upplaga) möjlighet att anpassa vissa produkter till just din butik. Det kan handla om motiv eller färg som passar din butik eller ditt utbud. Skriv till oss om du har några frågor eller en idé du vill diskutera. 

STUDENT

Är du student erbjuder vi en studentrabatt som ger dig 20% rabatt på hela köpet. Så länge inget annat anges. Rabattkoder kan ej kombineras. Koden är: STUDENT och anges i utcheckningskassan. 

 

 Kram från oss!